ferratum koroton

Lainamäärä: 1000-20000 SEK.
Kesto: 1-3 kuukautta pikaluottoja (enintään 10 000 kruunua) ja 1-4 vuotta lainan 11000-20000 kr.
Rahaa tilille: palkkapäivä suoraan työaikana, jos sinulla on pankkitili Swedbank tai Handelsbankenin (1 tunnin sisällä). Toiset saada rahaa samana päivänä hakemuksen ennen puoltapäivää. 14:00 arkipäivänä.
Palkkapäivä viikonloppu: Kyllä, sinulle pankkitili Swedbank ja Handelsbanken sovellettaessa 11:00 ja 18:00 lauantaina ja sunnuntaina.
Palkkiot: Ei, ei hakemusmaksu tai set-up maksu.
Vakuudettomia UC: Kyllä, palkkapäivä jopa 10 000 kruunua, joka vie Daypay niiden luottoa Creditsafe. UC vuoteensa lainaa 11000-20000 kr.
Velat, joiden BankID: Kyllä.
Laajentaminen Laina: No.
vaatimukset
Tulot Vaatimukset: 50000 – 150 000, riippuen lainan koon (katso alla).
Ikäraja: 20 vuotta.
Suorat tuet Swedbank ja Handelsbanken
Daypay todella tarjoaa kahdenlaisia ​​lainat: palkkapäivä ja vuoden lainoja, jotka he itse ovat kutsuneet pikaluottoja ja Pluslån. Heidän Pluslån on lainan määrä 11000 20000 dollaria ja ovat nähtävillä 1-4 vuotta, kun taas niiden pikaluottoja ovat enemmän kuin klassinen palkkapäivä lainan määrä 1000-10000 dollaria ja kestää 1-3 kuukautta.
Ja on heidän pikaluottoja todella nopeasti, varsinkin jos sinulla on pankkitili Swedbank tai Handelsbankenin, sillä silloin saat rahaa 1 tunnin sisällä sekä arkisin ja viikonloppuisin toimistossa (ks virka edellä). Tämä koskee sekä niiden palkkapäivä ja vuoden lainoja.
Mutta muut saat nopeasti voitto
Jos sinulla ei ole pankkitiliä, jossa jokin edellä mainituista pankeista, saat silti lainaa samana päivänä teet sovellus ennen puoltapäivää. 14:00 arkipäivänä. Jos haet myöhemmin tai viikonloppuna, saat rahat seuraavana päivänä. Kyllä, Daypay on oikeastaan ​​lainanantaja sinun täytyy lainata rahaa nopeasti, jos ei ole epäilystä.
Maksu Huomautuksia ole estettä
Vuonna Daypay voi lainata rahaa, vaikka sinulla on yksi tai useampi oletusarvot, se on selvä. Niillä ei ole erityistä rajaa, kuinka monta valitusta se voi vastaanottaa tekemättä kokonaisarvion sijaan. Ne selittävät myös sivuillaan, että ne auttavat luottotiedot, joka on esimerkiksi pysäköintimaksut tai TV-lupa tehdä kuin mikä on pikalainojen ja sakot eivät. Mutta vain yrittää soveltaa, ei maksa mitään, eikä siinä ole Daypay UC.
Kuinka paljon ansaitsen?
Daypay on pienituloisten vaatimuksia niiden pienten lainojen kuin ne ovat niiden suuria. Mitä enemmän lainaa, sitä enemmän sinun täytyy sitten toimia. On mahdotonta sanoa tarkasti, kuinka paljon sinun täytyy olla vuositulot astuessaan välein sijaan korkosijoitusten vaatimuksia omilla ehdoillaan. Tämä on minkälaisin välein ulos:
1000 – 4000 kr. Pienin vuositulot tarvitaan: 50000 – 100 000.
6000-10000 SEK. Pienin vuositulot tililuotto tarvitaan: 100000-150000 kr.
11000-20000 kr. Pienin vuositulot: Vähintään 150 000.
On Daypay kallista tai halpaa?
Vastaus tähän kysymykseen, kun se tulee heidän pikaluottoja on, että ne ovat joko kalliita tai halpoja. Ne eivät ole halvin kerroksen eikä kallein, mutta on varmasti paljon halvempia pikaluottoja että näet vertailuissamme korkokuluja
Kuten vuoteensa lainoin tai Pluslån koska he kutsuvat sitä, on vieraan pääoman kustannus on lähes samalla tasolla kuin esimerkiksi Cash2you tehdä, kun se tulee lainan 15 000 kruunua 3 vuotta, ja se on kallista, se maksaa 7644 kruunua. Sitten voit lainata paljon halvempaa esim Klicklån joka kestää vain puoli yhtä paljon (tarkista itseäsi lånjämförelse). Mutta ne eivät ainakaan niin kalliita kuin ne antavat vaikutelman hänen verkkosivuilla. Siinä sanotaan, että kokonaiskustannukset laina on 22 644 kruunua, mutta se on väärin, koska se sisältää myös summa, jonka olet lainannut. Yksinkertaisesti laskea kuukausittain kustannuksia ne tulevat ja näet, että se on noin 7644 kruunua, eikä 22 644 kruunua yhteensä lainan kustannuksia.
arvostelu
Pidämme Daypay kun se tulee useimmissa asioissa. Ainoa merkittävä valituksen meillä on, että niiden vuoden lainat ovat hieman liian kallis ja että niiden palkkapäivä laina voi hyvinkin olla hieman halvempia, mutta muuten meidän mielestämme se on ok lainanantajat tässä segmentissä. Sitten annamme iso plussa erittäin helppo navigoida sivuilla, jossa kaikki tiedot lainojaan on hyvin selkeä ja helppo löytää. Miten voimme tiivistää työhömme Daypay:
Hyvä: Todella nopea maksut Swedbank ja Handelsbanken. Rahaa samana päivänä muihin pankkeihin. Nopeat vastaus sovelluksen. Voit lainata rahaa, vaikka sinulla on huono luottoa. He eivät ota UC luotoista jopa 10 000 kruunua. Todella hyvä, informatiivinen sivusto.
Negatiivinen. Vuotensa lainat ovat liian kalliita. Heidän tulonsa vaatimukset ovat joskus vähän liian korkea (sinun täytyy ansaita vähintään 100 000 / vuosi, vaikka haluat vain lainata 6000 kruunua). Heidän palkkapäivä voisi tulla halvemmaksi. Olet alle 20-vuotiaiden ei voi lainata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *